Mobiel en toch eenvoudig bereikbaar. Dat streven is omgezet in realiteit. Een nieuwe mobile ready website, een job portaal waar je eenvoudig met je mobile device op kunt navigeren en reageren, en voor medewerkers een App voor de urenregistratie.

Mobile devices zoals smartphones en tablets zijn nu eenmaal vast onderdeel geworden van het digitaal communiceren. Wij hebben hierop ingespeeld door alle informatie voor alle soorten apparaten en type browsers beschikbaar te stellen.

De urenregistratie en -controle kan door medewerkers via een speciale app heel eenvoudig worden uitgevoerd. Zo wordt het indienen van je gegevens een “piece of cake”!  De digitale verwerking maakt snellere doorvoer mogelijk en voorkomt invoerfouten door meervoudige controlemechanismen.

Je eigen gegevens altijd en overal onder handbereik. Direct, snel en altijd actueel. Dat geldt óók voor werkgevers – hiervoor is een digitaal portaal beschikbaar waarmee alles in een gang geregeld én gecontroleerd kan worden. Eenvoudiger kan het niet. 

Via ons contactformulier kan de toegangslink aangevraagd worden. 

En heb je een vraag? Mail is handig, maar Jivochat is nog sneller! Digitaal 7 dagen per week bereikbaar van 10:00 tot 22:00.