De arbeidsmarkt is voorgoed veranderd door een hoge mate van flexibele invulling, maar het traditionele denken domineert nog steeds het invullingsvraagstuk. Bij reguliere uitzendorganisaties  is nog steeds de hokjesgeest van toepassing; leeftijd, geslacht, etnische achtergrond. Hiermee wordt een groot deel van de potentiële arbeidsmarkt genegeerd met een kennisdrain tot gevolg. Zonde van al dat potentieel! 

Wij durven verantwoording te nemen en zijn een nieuwe weg ingeslagen. De vacaturevragen worden bij ons niet bekeken op dit soort zaken, maar op basis van hetgeen je meebrengt aan ervaring, opleiding en persoonlijke kenmerken. Wel zo eerlijk en bovenal het uitgangspunt van onze filosofie. Het gaat er namelijk om dat de juiste persoon een plek krijgt die hij / zij verdient. En daar horen geen grenzen bij aangegeven te worden. Dat is eerlijk en open de markt benaderen en overtuigen. Transparant zijn werkt gewoon.

Wij maken ons sterk voor een eerlijke beoordeling én gaat hierover de discussie niet uit de weg. Als wij denken dat we de juiste kandidaat kunnen aanbieden, dan gáán we ervoor!  Als je op de juiste plek zit presteer je simpelweg beter, heb je meer plezier in je werk en is waardering naast een marktconforme vergoeding een goede motivator.

Wij richten ons uitsluitend op de kernactiviteiten uitzenden en werving & selectie. Daar hebben we de kennis voor in huis en daar zijn we goed in. Alles rondom de administratieve processen aangaande arbeidscontracten en personeelsadministratie besteden wij uit aan onze samenwerkingspartner Direct Payrolling Arnhem. Zij hebben personeelsadministratie en verloning als specialiteit. Hierdoor zijn we in staat om elkaar te versterken en individueel te doen waar we goed in zijn.

Wij hanteren en respecteren de NBBU CAO afspraken en voorschriften.  Daarnaast zijn we NEN 4400-1 gecertificeerd.

Inschrijven loont! Ga hiervoor naar ons Carrière centrum en vul je resume in. En als je wilt reageren op een vacature vul dan svp zoveel mogelijk relevante gegevens bij je kennis en ervaring in.

Vragen of opmerkingen? maak gebruik van het contactformulier. We zijn laagdrempelig en bijten niet!